De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Buiten

€72,00

9 dagen parkeren
16-11-2019 t/m 24-11-2019

P15 Stuttgart Airport is een ideale parkeerlocatie bij de luchthaven van Stuttgart. Deze officiële parkeerlocatie ligt vlak naast de terminals en is voorzien van zeer handige faciliteiten. De parkeerlocatie is zeer nieuw. Hierdoor kon men bij de aanleg van het terrein rekening houden met verschillende aandachtspunten. Dit maakt P15 Stuttgart Airport tot een populaire parkeerkeuze bij de luchthaven van Stuttgart.

Veilig en bereikbaar

P15 Stuttgart Airport is een open parkeerterrein met zo’n 230 plekken. Veiligheid blijft natuurlijk een belangrijk punt als het gaat om het parkeren van uw auto. Bij P15 Stuttgart Airport houden ze hier optimaal rekening mee. De hele omtrek van het parkeerterrein is beveiligd met hekwerk. Ook is er camerabewaking aanwezig op het terrein en is er ten alle tijden personeel aanwezig. Mocht u nou liever in een overdekte parkeerlocatie parkeren, dan kunt u eventueel naar P4 Stuttgart Airport kijken. P15 Stuttgart Airport is ook zeer bereikbaar voor iedereen. Het terrein heeft geen maximale inrijhoogte. Dit maakt het terrein bijzonder ideaal voor mensen met een grotere auto. Ook zijn er invaliden- en vrouwenparkeerplaatsen aanwezig. Dit alles op een kleine 4 minuten loopafstand van de luchthaven.

Extra services

Bij P15 Stuttgart Airport krijgt u net dat kleine beetje meer om uw parkeerervaring aangenaam te maken. De parkeerlocatie beschikt namelijk over een aantal handige services die u niet snel bij elke parkeerlocatie kunt verwachten. Zo is er rekening gehouden met elektrische auto’s. Er zijn verschillende elektrische oplaadpunten bij het parkeerterrein. Ook biedt deze locatie de ‘start-up assistance’ service aan. Dit houdt in dat u snel hulp kunt verwachten als uw auto moeite heeft met opstarten door bijvoorbeeld een lege batterij. Ook is de locatie uitgerust met een ‘parking guidance’ systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk een parkeerplek kunt vinden. Dit maakt P15 Stuttgart Airport tot een uitstekende optie voor parkeren bij Stuttgart Airport.

Voordelen

24/7 geopend
Vrouwenparkeerplaatsen beschikbaar
Camerabewaking
Personeel aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Onoverdekt parkeerterrein
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Stuttgart Airport

4 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

70629 Leinfelden-Echterdingen
Deutschland

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Ik heb zeer eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd. Alles verliep soepel en snel!”

Wilbert Smit

“Het personeel is vriendelijk en de service is goed!”

Marlies Meijer

“Eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats vergelijken.”

Daniël Wezen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 0031 885 700 197
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Stuttgart airport