De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€68,00

9 dagen parkeren
21-11-2019 t/m 29-11-2019

Voor de meeste mensen betekent een ideale parkeerlocatie een plek op een gunstige locatie die goed beveiligd is. P2 Stuttgart Airport biedt dat en nog veel meer, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Deze officiële parkeerlocatie van Stuttgart Airport ligt slechts op 5 minuten loopafstand van het vliegveld en biedt veel voorzieningen. Een ideale plek om te parkeren bij Stuttgart Airport.

Veiligheid en ondersteuning

Bij P2 Stuttgart Airport staan veiligheid en service voorop. De parkeerlocatie is een overdekte parkeergarage. Dat geeft meer veiligheid dan een open parkeerterrein. Daarnaast is het hele gebouw ook nog eens beveiligd met camerabewaking en is er personeel aanwezig op de parkeerlocatie. Uw auto staat dus zeer veilig bij P2 Stuttgart Airport. In geval van nood is er een noodservice die ten alle tijden bereikbaar is. Het komt wel eens voor dat een auto niet op wil starten door bijvoorbeeld een lege batterij. In dat geval zijn er monteurs aanwezig die ervoor zullen zorgen dat uw auto weer probleemloos kan rijden. Bent u mindervalide? Ook dan kunt u bij P2 Stuttgart Airport terecht. Er zijn speciale parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden en er is een lift naar de begane grond. Daarnaast is er voor u ook speciale ondersteuning aanwezig bij vertrek en aankomst.

Veel extra voorzieningen

Bij P2 Stuttgart Airport is er aandacht voor service. Er zijn veel handige voorzieningen aanwezig zodat u zo zorgeloos mogelijk kunt parkeren. Het digitale parkeermonitor systeem registreert waar auto’s geparkeerd zijn en waar dus nog plekken vrij zijn. U kunt op de digitale borden zien waar u heen kunt rijden voor een vrije parkeerplek. Ook bestaat de mogelijkheid om uw auto schoon te laten maken of te laten onderhouden terwijl u op reis bent. Er is tevens een mogelijkheid om door een van de medewerkers begeleid te worden naar uw parkeerplek. Daarnaast zijn er bagagekarren aanwezig zodat u uw bagage makkelijk mee kan nemen naar de terminal. Dit alles maakt P2 Stuttgart Airport een uitstekende parkeeroptie met veel mogelijkheden. Als u net dat kleine beetje meer comfort en service zoekt kunt u ook naar P4 Stuttgart Airport kijken. Deze parkeerlocatie ligt in een iets hogere prijsklasse en biedt u wat extra comfort.

Voordelen

Oplaadpalen voor elektrische auto's aanwezig
Officiële parkeerlocatie van Stuttgart Airport
Onderhoud van uw auto is mogelijk
Bagagekarren aanwezig

Nadelen

Maximale inrijhoogte 2,1m
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Stuttgart Airport

5 minuten
Park & Walk
  • Parkeergarage vliegveld Stuttgart P2
  • Buitenaanzicht parkeergarage P2 Stuttgart Airport
  • Parkeerplaatsen overdekt P2 Stuttgart Airport
  • P2 Stuttgart Airport overdekte parkeergarage

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 70629 Stuttgart

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Ik heb zeer eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd. Alles verliep soepel en snel!”

Wilbert Smit

“Het personeel is vriendelijk en de service is goed!”

Marlies Meijer

“Eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats vergelijken.”

Daniël Wezen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 0031 885 700 197
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Stuttgart airport