PARKERENSTUTTGART-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Tijdig reserveren

Bij parkeerplaatsen boeken werkt het hetzelfde als bij andere vormen van verkoop. De beste deals zijn altijd het snelst uitverkocht. ParkCare maakt het mogelijk om erg vroeg van tevoren al een parkeerplaats bij een luchthaven te boeken, wij adviseren u hier gebruik van te maken. De goedkoopste plekjes zijn vaak het eerste weg waardoor u misschien wel een duurdere parkeerplaats moet boeken dan eigenlijk nodig was. Naast het feit dat het voordelig is zorgt het vroegtijdig reserveren ook voor rust. In principe kunt u direct na het boeken van uw vlucht al een parkeerplaats boeken, zo heeft u alles in één keer afgehandeld. Wel zo makkelijk.

Vergrootglas icoon

Vergelijk ervaringen van anderen

Het kan lastig zijn om te beoordelen of een aanbieder daadwerkelijk zo goed is als diegene promoot. Om ervoor te zorgen dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan is het handig om reviews te lezen. Dit zijn echte ervaringen en reacties van klanten die u voor zijn gegaan. Zij kaarten soms min- of pluspunten aan waar u in eerste instantie niet aan had gedacht. Bovendien kunnen zij u vertellen hoe de service daadwerkelijk was. Als u na de reviews nog met vragen achterblijft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, of met de aanbieder zelf.

Agenda icoon

Ga op tijd weg

U kent deze situatie vast wel: het is de dag van vertrek en u bent van alles vergeten in te pakken. De paspoorten moeten nog gevonden worden en de handbagage is nog niet klaar. Daar bovenop komt nog een file waardoor u moet rennen naar de gate en bijna de vlucht mist. Om dit soort onaangename situaties te voorkomen raden wij u aan om op tijd weg te gaan. Trek minstens een uur extra uit voor onverwachte files of problemen. Zo kunt u in alle rust naar de luchthaven rijden, en wie weet heeft u zelfs nog tijd voor een kopje koffie voor vertrek.

Pijl icoon

Vlot uw parkeerplaats vinden

Bij de luchthaven zijn er vaak erg veel verschillende parkeeraanbieders en ook veel verschillende routes. De weg vinden bij een vliegveld is vaak al moeilijk zat, zorg er daarom voor dat u het juiste adres in de navigatie invoert. Rijdt dus niet alleen naar de luchthaven maar vul het specifieke adres van de aanbieder in. Zo hoeft u geen rondjes te rijden op het vliegveld voordat u de juiste afslag gevonden heeft. Vergeet vooral ook niet om uw reserveringsbevestiging uit te printen en mee te nemen. Hier kunt u de contactgegevens van de aanbieder vinden, bovendien geldt dit als uw betalingsbewijs.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand

Veel parkeeraanbieders zullen bij uw aankomst de staat van de auto en de kilometerstand met u bespreken. Dit doen zij omdat er vroeger geruchten rondgingen dat parkeeraanbieders in uw auto zouden rijden terwijl u op vakantie was. Om dergelijke beschuldigen te voorkomen, en u met een gerust hart op reis te sturen, noteren ze de kilometerstand. Mochten zij dit niet doen kunt u hier altijd om vragen of zelf een foto maken. De kans dat er in uw auto gereden wordt door onze betrouwbare aanbieders is zeer klein, maar op deze manier hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Benzine icoon

Bij terugkomst

Om uw aankomst en terugreis spoedig te laten verlopen zijn er een paar voorbereidingen die u kunt treffen. Zorg er voor dat u de sleutel op een vaste plek bewaard zodat u hem niet hoeft te zoeken. Schakel uw telefoon in zodra dit toegestaan is om de aanbieder te bellen. Deze kan dan naar de luchthaven rijden terwijl u de koffers in ontvangst neemt. Zorg er ook voor dat uw auto genoeg brandstof heeft om naar huis te komen. Als uw auto voor lange tijd stil heeft gestaan kunnen er nog wel eens startproblemen voorkomen. Zorg er daarom ook voor dat u startkabels in de auto heeft liggen.

Spaarpot icoon

Geen waardevolle eigendommen in het zicht

Het is zeer onwaarschijnlijk dat er bij onze bewaakte parkeerterreinen ingebroken wordt in uw auto, toch is dit risico altijd aanwezig. Daarom is het verstandig om zelf wat maatregelen te nemen. Autodieven kijken altijd eerst in de auto om te zien of er iets te halen valt. Als zij zien dat er niks kostbaars in de auto ligt zullen zij uw auto niet openbreken. Om te laten zien dat er niks te halen valt kunt u de hoedenplank uit de auto halen. Mocht u toch iets waardevols in de auto laten liggen, zorg er dan voor dat deze buiten het zicht liggen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe