De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

Wanneer u snel bij het vliegveld wilt zijn en niet met de shuttle bus wilt rijden, dan is Valet parking wellicht een optie voor u. U rijdt direct naar de terminal van de luchthaven. Een parkeermedewerker zal u daar opwachten en de auto van u overnemen. Nadat de gegevens gecontroleerd zijn, neemt de parkeermedewerker uw autosleutels over en parkeert de auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Op de terugreis belt u 20 minuten voordat u wilt worden opgehaald naar de parkeeraanbieder. Zij zullen uw auto naar het vliegveld rijden zodat u direct naar huis kunt rijden.

Park & Walk

Park and Walk

Bij Park & Walk bevindt de parkeerplaats zich dichtbij het vliegveld. Omdat het parkeerterrein op loopafstand is van het vliegveld, zit er bij de Park & Walk service geen shuttle bus inbegrepen. Mocht deze optie toch openstaan, dan staat het in de beschrijving beschreven. Zodra u een parkeerplek heeft gereserveerd bij een Park & Walk, dan kunt u op uw eigen gemak richting Stuttgart Airport lopen. 

Shuttle service

Shuttle parking

Veel parkeeraanbieders bieden een Shuttle service aan. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder en u kunt vervolgens met de gratis shuttle bus naar de terminal van het vliegtuig. Bij terugkomst belt u 20 minuten voordat u wilt worden worden opgehaald naar de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens naar het vliegveld toe rijden om u op te halen. Doorgaans is de Shuttle service de goedkoopste parkeeroptie bij Stuttgart Airport. Bekijk ons overzicht met parkeeraanbieders om de prijzen te vergelijken. Vaak bedraagt de reistijd met de shuttle bus tussen de 5 en de 10 minuten. 

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Bij deze parkeervorm wordt een hotelovernachting aangeboden. Dit kan erg handig zijn wanneer uw vlucht vroeg in de ochtend gaat of midden in de nacht. Bij deze optie parkeert u uw auto bij het hotel en deze kan hier gedurende uw reis blijven staan. Op de terugreis haalt u uw auto weer op en kunt u richting huis rijden. Het hotel regelt een shuttle bus die u van en naar het vliegveld rijdt. Met Park, Sleep & Fly begint u uitgerust en zonder stress aan uw reis.

“Ik heb zeer eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd. Alles verliep soepel en snel!”

Wilbert Smit

“Het personeel is vriendelijk en de service is goed!”

Marlies Meijer

“Eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats vergelijken.”

Daniël Wezen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 0031 885 700 197
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Stuttgart airport