PARKERENSTUTTGART-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Hoe lang moet ik op de shuttle bus wachten?

De parkeeraanbieder heeft een indicatie van hoe laat u zult arriveren op de parkeerplaats. Hier zullen zij hun shuttle bussen op aanpassen. U zult dus nooit lang hoeven te wachten op het vervoer. Het kan zijn dat de buschauffeur nog eventjes wil wachten op mensen die net arriveren. Als u net de bus gemist heeft, dan hoeft u tevens niet lang te wachten. Binnen maximaal een halfuur zal er weer een nieuwe shuttle bus voor u klaarstaan.

#
Hoe kom ik op het vliegveld vanaf de parkeerplaats?

Vanaf de parkeerplaats is er een gratis shuttle bus die u naar de luchthaven brengt. U kunt na het parkeren uw bagage verplaatsen naar de shuttle bus. In de beschrijving per parkeeraanbieder kunt u zien hoe lang deze reis zal duren. Gemiddeld genomen is dit 15 minuten.

#
Is het verplicht om je autosleutels in te leveren?

Het verschilt per Shuttle parking of u uw sleutels in moet leveren. Bij sommige aanbieders is het verplicht in geval van brandveiligheid en om het parkeerterrein zo optimaal in te kunnen richten. Uw sleutel zal echter tijdens uw afwezigheid in een veilige kluis worden opgeborgen dat niet toegankelijk is voor onbevoegden. Of u uw sleutel in moet leveren leest u in de beschrijving van de parkeeraanbieder.

#
Hoeveel mensen passen er in de shuttle bus?

Alle parkeeraanbieders hebben hun eigen shuttle bus. Dit betekent dat er ook enig verschil zit tussen de shuttle bussen. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken. Tijdens het reserveren vult u in met hoeveel personen u reist. De parkeeraanbieder houdt hier vervolgens rekening mee met het inzetten van de shuttle bussen. Doorgaans passen er 8 mensen in een shuttle bus.

#
Kan je met de shuttle bus meereizen als je in een rolstoel zit?

Dit is mogelijk wanneer uw rolstoel ingeklapt kan worden, anders zal dit niet passen. Wanneer uw rolstoel niet ingeklapt kan worden, kunt u Valet parkings bekijken.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe