PARKERENSTUTTGART-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Zijn de parkeerlocaties wel betrouwbaar?

Wij selecteren de parkeerlocaties zeer kritisch. Daarom staan er alleen professionele organisaties op onze website. Om u zo’n goed mogelijk beeld te geven van een parkeerplaats, hebben wij informatie voor u verzameld en kunt u reviews bekijken van eerdere bezoekers. Door hun meningen en reviews blijven de parkeeraanbieders scherp en blijven zij zich verbeteren. Onze klanten zijn erg tevreden over onze manier van werken, want wij scoren een 8,5 op FeedbackCompany.

#
Rijdt het personeel in mijn auto tijdens mijn afwezigheid?

Parkeeraanbieders zullen enkel in uw auto rijden wanneer dit nodig is om het parkeerterrein zo efficiënt mogelijk in te delen of in geval van brand. Bij Valet parking zal er ook in uw auto worden gereden wanneer uw auto naar de parkeerplaats wordt gebracht of naar het vliegveld wordt gereden op de terugweg.

#
Kan ik zien waar mijn auto staat geparkeerd?

Bij Shuttle parking bepaalt u zelf waar u uw auto gaat parkeren. Dit is echter niet het geval bij Valet parkeren. Daar geeft u uw auto af bij het vliegveld. De parkeermedewerker zal de auto meenemen en parkeren op het parkeerterrein. U weet op welk terrein uw auto staat geparkeerd. Wij adviseren u om voordat u uw auto afgeeft foto’s te maken van uw auto. Dit kan misverstanden voorkomen achteraf.

#
Hoe zijn de parkeerlocaties beveiligd?

Alle parkeerplaatsen die op onze website worden aangeboden zijn beveiligd. Ze zijn altijd uitgerust van camerabewaking. Het hele terrein wordt op deze manier in de gaten gehouden. Daarnaast is het terrein altijd afgesloten zodat onbevoegden niet binnen kunnen. De parkeerlocaties zijn altijd 24/7 geopend, hierdoor is er vaak altijd wel personeel aanwezig.

#
Hoe wordt de schade aan mijn auto afgehandeld?

Als uw auto onverhoopt schade heeft opgelopen dan kunt u contact opnemen met de parkeeraanbieder. U kunt foto’s maken van de schade en deze naar zowel de parkeeraanbieder als naar ons sturen. Heeft u voorafgaand aan het parkeren ook foto’s gemaakt? Stuur deze dan mee. Zo kunt u aantonen dat de schade voor het parkeren er nog niet zat.

#
Is een voertuiginspectie standaard bij alle parkeermedewerkers?

Veel parkeeraanbieders doen een voertuiginspectie. Dan wordt bij het parkeren een formulier ingevuld waarin de status van de auto staat beschreven. Bij Valet service zal dit moment zijn bij het overdragen van uw auto. De kilometerstand wordt hierbij ook vaak ingevuld. Als er geen voertuiginspectie plaatsvindt, kunt u dit altijd zelf doen of aankaarten bij de parkeermedewerker.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe